Tijdsbeeld

Van keurige huisvader tot nozem en van punk tot new age. Grootste thematische terugblik op de bromfiets in Nederland.

Kiek'n

Brommers van nu en een hereniging met de bromfiets uit je jeugd, die van vader en grootvader.

Brommen

Brommer rijden op de beroemde TT-baan. Heropstappen, demonstraties, onderdelenmarkt en bromfietsverkiezing.
Brouwer Motors
Entree teamleden 10 Euro Entree met bromfiets 25 Euro
Kinderen tot 12 jaar GRATIS (onder begeleiding van volwassenen)

Contactpersoon


Gewenste kaarten

  • nvt
  • € 2,50

Gewenste betaalmethode

  • ik betaal online via iDeal (na bevestiging wordt u doorgeleid naar het iDeal scherm)
  • ik ontvang graag een bevestiging van mijn bestelling en draag daarna zelf zorg voor de betaling van het totaalbedrag.
Let op: GEEN kassaverkoop, uitsluitend online voorverkoop. Bestellingen die vanaf donderdag 1 juli worden geplaatst en betaald, worden in het Welcome Centre van het TT Circuit Assen klaargelegd voor afhalen op zondagochtend.

Bestellen en betalen
Verzeker u hier van toegang tot het evenement. U betaalt per iDeal of u ontvangt een e-mail met een betalingsverzoek. In beide gevallen betaalt u via Stichting Mollie Payments (de betaalpartner) aan de organisator van het evenement LDP International b.v. te Assen. Na afloop ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw bestelling.

Entree met bromfiets
Komt u met uw trots naar Assen? Met een 'entree met bromfiets' a 25 Euro mag u zo doorrijden het showterrein op om deel uit te maken van het evenement en wordt u in de gelegenheid gesteld om op het legendarische Grand Prix asfalt te rijden onder het oog van toeschouwers en media.

Entree voor teamleden
Per inschrijver mogen er maximaal 4 kaarten voor teamleden a 10 Euro worden besteld.Ook deze kaarten zijn uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar via deze website.

Entree Bromfietsclubs
Komt u met uw bromfietsclub naar Assen? Vanaf een bestelling in de voorverkoop voor 20 clubleden en hun bromfiets ontvangt u automatisch de speciale clubkorting van 10% over uw gehele bestelling, dus ook over eventuele passagierskaarten. Let op: de groepskorting voor clubs geldt alleen in de voorverkoop, niet aan de kassa! 

Hospitality en handel
Misschien wilt u BromfieTTs beleven als VIP-gast met collega's, personeel of vrienden. Wilt u iets verkopen of promoten tijdens BromfieTTs 2021 of wilt u uw verzameling van meerdere brommers tentoonstellen? Neem in al deze gevallen contact op met de organisatie op 0592-318 055 of via e-mail: info@bromfieTTs.nl.

Uw verhaal
Wij zijn altijd op zoek naar mooie brommerverhalen en foto's van uw trots. Gebruik het commentaarveld in het bestelformulier, stuur een e-mail naar info@bromfietts.nl of een bericht via onze facebookpagina, dan delen we uw verhaal graag met onze bezoekers.

Covid
BromfieTTs is een circuitdag waarvoor deelnemers en teamleden zich vooraf via de website moeten registreren. Deelnemers en teamleden dienen ten alle tijden 1,5 meter afstand te houden. Er hoeft geen negatieve uitslag of vaccinatiebewijs overlegd te worden.